fbpx

Japansk lifting – med touch, en 100 % naturlig ansigtsbehandling

Forestil dig, hvor dejligt det vil være at blive lagt tilrette på en dejlig varm briks i skønne omgivelser.

  • Dit ansigt afrenses med naturlige produkter, hvorefter du får en dybrensende spirulina maske og mens den virker får du en behagelig hovedbunds, nakke, hals og skuldermassage.
  • Masken afrenses.
  • Japansk liftingsmassagen begynder med blid massage af organzonerne. Der anvendes naturlig fugtgivende olie.
  • Japansk liftning  er et flow af afslappende bevægelser, der arbejder på akupressur, såkaldte “rynkepunkter”, drænage, som leder affaldsstoffer den rette vej ud af kroppen gennem vores organer.
  • Stimuleringen af anti-rynke punkterne, afbalancering af merianbaner samt strøg, der stimulerer det parasympatiske nervesystem, får kroppen til at falde til ro.
  • Der anvendes saltsten fra Himalaya, som afgiver mange forskellige salte og mineraler, der er kendt for at en have en kølende og helende effekt.
  • Afslutningsvis masseres ansigtet ind i hyaluronserum og lækker ansigtscreme. Efter endt ansigtsmassage får du en let fodmassage for at give dig jordforbindelse.

Ved dybere linjer kan du med fordel mikse Japansk Lifting med Ansigtsakupunktur for at opnå et endnu mere effektivt resultat.

Ren selvforkælelse i hele ca 60 min.  Prøv til intro-pris, kun 379 kr. Bestil tid nu på annemarie@smuk-balance.dk eller 3022 5466

Det kan Japansk Lifting:

¤ Reducerer poser under øjnene

¤ Udglatter og reducerer rynker og linjer

¤ Giver fornyet ansigtsglød

¤ Fjerner væske og affaldsstoffer

¤ Strammer op på slap ansigtsmuskulatur

¤ Porerne mindskes

¤ Mindsker arvæv, rynker og furer

¤ Løfter øjenlåg og hængende mundvige

¤ Letter hævelser og poser under øjnene

¤ Øger ansigtets og øjnenes udstråling

¤ Reducerer stress

Hvad er Japansk Lifting?

Et naturligt ansigtsløft med afstressende effekt, altså en behandling som er givende for både krop og sjæl.

Behandlingen skaber en øget blodcirkulation i huden, i bindevævet og muskler, hvilket har en opstrammende og udglattende effekt. Det sker via stimulering af reflekszoner, cupping, akupressurpunkter og neurologiske punkter, der bevirker, at behandlingen er styrkende og afslappende for krop og sjæl.

Dertil arbejder jeg med Gua Sha, der er en gammel kinesisk behandlingsteknik. En massageteknik, der sætter kroppens helingsprocesser i gang og dermed frigør de ophobede affaldsstoffer, som kroppen har svært ved at komme af med, når den er i ubalance.

Du vil under selve behandling blive forkælet med lækre økologiske cremer, olier og masker.

I min samtale med dig vurderer jeg, hvilke teknikker, der skal i spil for at opnå bedst mulige resultat for dig og dine ønsker.